Mirësevini te Restaurant Te PISHAT

Vendi ku përjetoni momente të paharrueshme

Te pishat

Mirësevini në restaurantin “Te Pishat”, aty ku ju pret mikpritja dhe bujaria tradicionale shqiptare.

aty ku Enterieri ka një shije të veçantë dhe i përshtatet çdo moshe, ndërsa aty në një kënd gjendet bar reastaurani ku mysafirët mund të shërbehen me kafe të cilësisë së lartë, pije freskuese nga më të ndryshmet, sikur edhe shërbimi me verëra të cilësisë dhe kualitetit të lartë

VerËra & Pasion

ME SHUMË PASION DHE KUJDES KEMI ZGJEDHUR VERËRAT MË CILËSORE NË TREG, POR NUK JEMI NDALUR ME KAQ.

NGA SHUMË VENDE TË NDRYSHME TË BOTËS TË CILAT JANË MË ME ZË PËR PRODHIMIN E VERËRAVE, KEMI IMPORTUAR SHIJET MË UNIKE  TË VERËRAVE.