Shije & Pasion

mE SHUMË PASION DHE KUJDES KEMI ZGJEDHUR VERËRAT MË CILËSORE NË TREG, POR NUK JEMI NDALUR ME KAQ.

NGA SHUMË VENDE TË NDRYSHME TË BOTËS TË CILAT JANË MË ME ZË PËR PRODHIMIN E VERËRAVE , KEMI IMPORTUAR SHIJET MË UNIKE  TË VERËRAVE.

NË TAVOLINËN TUAJ GJITHMONË SERVOHEN VERËRAT TË CILAT SI NGA BRENDI ASHTU EDHE NGA SHIJA KANË BËRË BUJË NË TËRË BOTËN.

Verëra vendore

Chardonnay 2013

Chardonnay 2013

Cabernet Sauvignon Reserve

Cabernet Sauvignon Reserve

Shiraz

Shiraz

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Rhine Riesling 2009

Rhine Riesling 2009

Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon

Rose

Rose

Pinot Noir

Pinot Noir

Chardonnay Reserve

Chardonnay Reserve

Pinot Noir

Pinot Noir

Chardonnay

Chardonnay

Merlot

Merlot

Verëra nga importi

Pinot Grigio Trentino

Pinot Grigio Trentino

DOLCELUNA

DOLCELUNA

Vino Nobile di Montepulciano

Vino Nobile di Montepulciano

Chardonnay Trentino

Chardonnay Trentino

Rosso di Montalcino

Rosso di Montalcino

Brunello di montalcino

Brunello di montalcino

Primitivo di Mandura

Primitivo di Mandura

Negromaro

Negromaro